De stijlen die je kunt combineren met de landelijke badkamer

De landelijke badkamerstijl is door de warme en sfeervolle uitstraling erg populair. Vaak wordt gedacht dat je maar voor één badkamerstijl kunt kiezen, terwijl je met een combinatie juist voor een geheel unieke ruimte kiest. De landelijke stijl kun je dan ook met verschillende andere badkamerstijlen combineren. Ben je benieuwd welke dit zijn? We hebben een vijftal stijlen voor je uitgelicht.

  1. Klassieke badkamer

Bij een landelijke badkamer wordt snel aan een wat klassiekere ruimte gedacht. Je kunt de klassieke en landelijke stijl dan ook goed met elkaar combineren. Kies bijvoorbeeld voor lichtgroene en houtlook tegels en combineer dit met goudkleurige accenten. Maak het geheel af door een klassiek vrijstaand bad aan de ruimte toe te voegen.

  1. Moderne badkamer

Een landelijke badkamer kan dus een klassiek tintje hebben, maar kan ook juist heel modern zijn. Creëer een moderne landelijke badkamer door te kiezen voor een combinatie van donkere en houtlook tegels, wit sanitair en mat zwarte accenten. Of ga juist voor lichte tegels, houtlook meubels en Gun Metal accenten. Door te kiezen voor natuurlijke materialen en donkere elementen ontstaat er dus een landelijke ruimte met een moderne touch.

  1. Wellness badkamer

Ben je gek op natuurlijke materialen en wil je na een lange dag volledig tot rust kunnen komen in jouw badkamer? Kies dan voor een landelijke wellness badkamer. Het luxe sanitair van een wellness badkamer en de natuurlijke elementen van de landelijke badkamer zorgen ervoor dat jouw badkamer een oase van rust wordt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Sunshower en regendouche en dit combineren met natuurstenen waskommen en betonlook tegels.

  1. Houten badkamer

In een landelijke badkamer mag hout natuurlijk niet ontbreken. De combinatie van een houten en landelijke badkamer past dan ook perfect. We snappen dat je niet de volledige badkamer met hout wil bekleden, je kunt dit dan op verschillende manieren toevoegen aan de badkamer. Kies voor houtlook tegels, een massief eiken meubel of voeg hout op subtiele wijze met accessoires toe. Genoeg mogelijkheden om een houten landelijke badkamer te creëren dus!

  1. Natuurlijke badkamer

In een natuurlijke badkamer wordt gebruikgemaakt van natuurlijke elementen, net zoals in een landelijke badkamer. Daarom vormen deze twee stijlen dan ook een goede combinatie. Er zijn verschillende natuurlijke materialen die passen bij een landelijke badkamer. Denk aan betonlook, natuursteen of houtlook. Je kunt dit op verschillende manieren toepassen in de badkamer. Je kunt gaan voor betonlook tegels, houtlook meubels of natuurstenen waskommen of maak een combinatie van verschillende materialen!

Bezoek een badkamerwinkel voor meer informatie

Wil je graag meer weten over alle badkamerstijlen die je kunt combineren met een landelijke badkamer? Bezoek dan een badkamerwinkel bij je in de buurt. Daar kunnen ze je van alles vertellen over welke stijlen goed met elkaar combineren en op welke manier je deze combinaties kunt maken. Wanneer je graag van advies wil worden voorzien, kun je het beste een afspraak maken. Dan weet je zeker dat er een adviseur voor je klaar staat die de tijd heeft.

Aanbevolen artikelen