Deze bomen zijn een echte eyecatcher voor in je tuin

Stel je voor: een tuin die er niet alleen superstrak uitziet, maar ook de aandacht trekt van iedereen die voorbij komt. En weet je welke twee bomen daar perfect voor zijn? De magnolia en de Japanse esdoorn. Die twee zijn echt de toppers onder de bomen! En geloof me, na dit te lezen, wil je misschien wel meteen een magnolia boom of Japanse esdoorn kopen!

De magnolia met prachtige kleuren

Eerst even over de magnolia. Deze boom bloeit in het voorjaar met de super mooie bloemen. En niet zomaar bloemetjes, hè? Nee, we hebben het over grote, knallende bloemen in kleuren als wit, roze, en ja, zelfs paars. En het leuke is, deze boom trekt ook nog eens allerlei vogels en vlinders aan. En weet je wat het mooiste is? Een magnolia boom kopen is helemaal niet zo ingewikkeld. Deze bomen zijn best wel sterk en hebben niet veel onderhoud nodig.

De Japanse esdoorn is heel bijzonder, vooral in de herfst!

Dan de Japanse esdoorn, die is echt bijzonder met z’n unieke bladeren. En geloof me, als de herfst eraan komt, dan is het helemaal een feest. Die boom verandert dan in een soort kleurenpalet met rood, oranje en geel. En het leuke is, deze bomen komen in allerlei maten. Dus of je nou een grote tuin hebt of een klein plekje op je balkon, er is altijd wel een Japanse esdoorn die past. Plus, een Japanse esdoorn kopen betekent dat je iets heel unieks in huis haalt. Elke boom heeft zijn eigen vorm en karakter. Echt iets speciaals!

En waarom deze bomen?

Nu vraag je je misschien af, waarom juist deze twee bomen? Nou, dat is simpel. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens makkelijk in onderhoud. Je hoeft geen groene vingers te hebben om deze bomen te onderhouden. Daarnaast zijn deze bomen ook nog eens goed voor de beestjes in je tuin. De magnolia trekt bijvoorbeeld vogels en vlinders aan. En de Japanse esdoorn? Die is perfect voor kleine insecten en vogels die zich graag in de beschutting van de bladeren verstoppen. Dus, door deze bomen te planten, help je ook nog eens de natuur een handje.

Dus, als je zin hebt om je tuin een beetje op te pimpen of gewoon iets gaafs erbij wilt zetten, moet je echt eens denken aan zo’n magnolia of Japanse esdoorn. Ze zien er niet alleen supermooi uit, maar zijn ook nog eens simpel te verzorgen. Echt, je hebt er bijna geen omkijken naar! Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar jouw perfecte magnolia boom of Japanse esdoorn en maak van je tuin een droomplek!

Aanbevolen artikelen