By Eve Bulbs – mijn favoriete lampen

By Eve voorbeeld van een Bulb

Ik ben helemaal verliefd op de By Eve Bulbs. Ik heb ondertussen al een groot aantal van deze lampen in mijn woning hangen. In deze blog leg ik je uit waarom deze mooi zijn en waarom ik hiervoor heb gekozen.

Sfeer

In deze koude dagen wil je natuurlijk wat extra sfeer in je huis brengen. En dan is verlichting natuurlijk noodzakelijk. Maar we hangen natuurlijk geen saaie verlichting op. Ik kies zelf graag voor led verlichting vanwege het lage gebruik maar je moet kijken dat je dan niet te wit licht krijgt.

Kies daarom voor een warme spiraal verlichting. Kijk van te voren of de kleur van de lamp ook bij jou past.

Waarom By Eve Bulbs

Elke By Eve lamp is individueel vervaardigd uit mond geblazen glas. Het resultaat is elke keer een compleet uniek product. Je vind nergens exact dezelfde versies. Ook voor het glas gebruiken ze een speciaal kleurproces. Er ligt een focus op vakmanschap.

Dat is een kwestie van gezond verstand maar het stelt ze in staat om mooiere producten van topkwaliteit te creëren.

Dit doen ze bijvoorbeeld zonder zichtbare naden. Dit in tegenstelling tot machinaal vervaardigde artikelen. De lampen van By Eve zijn met liefde gemaakt en dat is te zien. Maatwerk maar toch goed betaalbaar.

Keuzes

Deze mooie lampen zijn sfeermakers voor in huis. Ze zijn in diverse uitvoeringen leverbaar:

  1. Ball
  2. Tube
  3. Zepp
  4. Lantern

De Bulbs in Metallic Smoke, Champagne en Grey kosten ongeveer 200 euro per stuk

Tevens zijn er verschillende ophangsystemen te verkrijgen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een plafondplaat in wit of zwart. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende maten

  • 100 x 45 cm (5 Bulbs)
  • 120 x 45 cm (6 Bulbs)
  • 140 x 45 cm (voor 7 Bulbs)
  • 180 x 45 cm (voor 9 Bulbs)
  • 200 x 45 cm (voor 11 Bulbs)
  • rond tot Ø100 cm

Ook is maatwerk mogen en jouw perfecte lamp is dus zelf samen te stellen. Hiervoor ga je naar een specialist en vraag je maatwerk offerte op.

De firma By Eve heeft een eigen unieke lampenlijn van mondgeblazen glas. Deze lampen brengen een warme sfeer in je huis. Je kan ze in een paar van 2 ophangen op je kan ervoor kiezen om meerdere lampen boven een tafel te hangen.

Je kan ze ophangen aan een plafondplaat of je kan een spin laten maken. Je kiest zelf wat goed bij jou past.

By Eve voorbeeld van een Bulb
Source: Raw Interiors – Eve Bulbs – Metallic Smoke – byeve.be

Aanbevolen artikelen