Hoe verwerk je je tv in je interieur?

De tv is in korte tijd een item in ons interieur geworden waar we niet meer zonder kunnen. Maar dat grote zwarte vlak is soms ook echt een doorn in het oog. Zeker wanneer de rest van je interieur mooi op elkaar afgesteld is, zal de tv erg opvallen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om de tv mooi te verwerken in het interieur waardoor hij minder opvalt!

Berg hem op!

Niet letterlijk natuurlijk, want het is een beetje onhandig om iedere keer de tv van muur af te halen en op te bergen. Wel kan het een mogelijkheid zijn om de tv te verstoppen in een mooie kast die je kunt afsluiten. Dit kan natuurlijk een kant-en-klaar tv-meubel zijn of je kunt een mooie kast op maat laten maken.

Laat hem verdwijnen

Een oplossing die vaak in slaapkamers gebruikt wordt, is het gebruik van een tv-lift. Dit is een lage kast die vaak aan het voeteneinde staat. Met een druk op de knop komt de tv met de lift omhoog en kun je tv kijken. Na gebruik glijdt hij zo weer naar beneden de kast in.  Ook kun je in de slaapkamer ervoor kiezen om gebruik te maken van een tv-beugel. Bij tvbeugels.nl heb je niet alleen beugels voor aan de muur, maar ook voor aan het plafond. Dit brengt een filmavondje vanuit bed helemaal naar een ontspannen niveau!

Maak de tv onderdeel van je interieur!

Als je de tv toch in je interieur neerzet, kun je hem ook maar beter een onderdeel van je interieur maken. Zo is er bijvoorbeeld een tv die oogt als een schilderij. Je kunt er een mooie lijst voor om de tv maken. Er zijn talloze kunstwerken die worden getoond in slaapstand. Om het compleet te maken kun je zelf mooie foto’s en kunstwerken er omheen hangen als een eigen galerij wand! Daarnaast is een mooie, op maat gemaakte kast ook een oplossing als je de tv juist wilt verwerken in het interieur. Deze kast hoef je natuurlijk niet per se met deuren te nemen. Door er mooie vakken omheen te maken kun je je tv meer bij je interieur betrekken. In deze vakken kun je mooie decoratie, fotolijstjes of verzamelobjecten ten toon stellen. Zo valt de tv meteen een stuk minder op!

Aanbevolen artikelen