Moderniseer je huis voor een betere woonbeleving

Het modern inrichten van een huis is helemaal in. Dit chique interieur is makkelijk te herkennen aan de strakke lijnen, weinig details, veel licht, het gebruik van een stalen deur en rustige kleuren, die vaak gecombineerd zijn met een aantal duidelijke accentkleuren. Iedere ruimte in huis kan op deze manier ingericht worden. De rustige en goed doordachte uitstraling zorgt voor een heel compleet geheel. Daarnaast zorgen de terugkomende kleuren en decoraties voor een gezellige en warme sfeer. Wil jij meer weten over hoe je jouw huis aankleed in een moderne look? Je leest het hier.

De woonkamer verbouwen

De eerste stap naar deze nieuwe inrichting is natuurlijk de woonkamer. Het belangrijkste aspect van een moderne woonkamer is de ruimtelijkheid. Dit effect kun je het beste bereiken door de kamer niet zo vol te maken. Houd geruime afstand tussen de verschillende meubels. Daarnaast is licht ook een belangrijke factor. Door de woonkamer te voorzien van grote raampartijen kun je genieten van veel natuurlijk licht. Daarnaast zijn sfeervolle lampen een mooie aanvulling. Industriële hanglampen passen goed bij de rest van het moderne interieur. Weet je niet helemaal hoe je de vormgeving het beste kunt aanpakken en wat je ervoor nodig hebt? Dan kun je bij GewoonGers informatie en advies inwinnen, zodat jouw interieur gegarandeerd wordt zoals je in gedachten hebt.

Een nieuwe inrichting voor de slaapkamer

Ook de slaapkamer kan gemoderniseerd worden. Het laten leggen van visgraat laminaat doet al veel voor de uitstraling. Ook hier is het een kwestie van goed gebruik maken van de ruimte. Zorg er daarom voor dat je niet te veel spullen in de kamer hebt staan en houd het verder simpel. Met behulp van lichte, neutrale kleuren kun je de rust behouden. Daarnaast kun je een aantal sfeervolle details toevoegen voor meer sfeer. De combinatie van wit en zwart zorgt voor meer contrast, waardoor je ook meer sfeer zult ervaren in huis. Vallen de simpele tinten bij jou niet helemaal in de smaak? Kijk dan eens naar marmeren wanden. Dit gewaagde materiaal zorgt voor een zeer unieke uitstraling en is daarnaast makkelijk te combineren met allerlei andere materialen en kleuren.

Aanbevolen artikelen