Slim wonen in stijl: de nieuwste trends voor een intelligent interieur

Heb je er altijd al van gedroomd om een intelligent interieur te hebben? Gelukkig is dit vandaag de dag toegankelijker dan ooit. Met een paar handige investeringen kun je namelijk al erg snel de nodige stappen zetten. En of je nu bijvoorbeeld de woonkamer of de studeerkamer wilt voorzien van een leuke gadget. Of graag het huis van top tot teen aan wilt pakken. Er is altijd een passende oplossing te vinden. Wat je zoal kunt verwachten van een intelligent interieur, lees je in dit blog.

Ga slim om met het energieverbruik dankzij een slimme thermostaat

Een van de beste investeringen die je voor je woning kunt doen, is het kopen van een slimme thermostaat. Dit erg handige apparaatje heb je in een mum van tijd gemonteerd in huis, waardoor het besparen op je maandelijkse kosten eigenlijk meteen al kunt beginnen. In een bijbehorende app zie je erg duidelijk wat je precies verbruikt op een dag – en wat je dus ook zoal kunt besparen. Specifieke ruimtes kun je verwarmen – of je kunt de verwarming juist uitzetten. Ideaal als je vaak weg bent van huis vanwege werk of als je op het punt staat op vakantie te gaan voor een aantal weken.

Heb je weleens iets gehoord van een slimme stekker?

Maar het is ook een goed idee om meteen een slimme stekker bij Robbshop in huis te halen. Met deze handige stekker maak je slechts in een paar seconden al je items in huis slim. Denk daarbij aan de verlichting, die aardig wat energie kost. Het is dus ook niet zo gek dat deze aantrekkelijke investering enorm gewild is voor het creëren van een eigen smart home. Voeg je dit op korte termijn ook al een keer toe aan je eigen interieur?

Ontdek het complete aanbod aan slimme apparatuur in de collectie van een specialist

Het realiseren van een eigen smart home kan dus al met een paar kleine investeringen. Kom je op dit moment vooral graag te weten wat alle mogelijkheden zijn voor je eigen woning? Raadpleeg dan een keer de collectie van een specialist op het gebied van slimme domotica. Ook ben je hier aan het juiste adres voor een advies op maat van de klantenservice. Ideaal als je op dit moment niet zo goed weet waar je moet beginnen. Of als je graag advies ontvangt over de installatie van de smart home producten.

Aanbevolen artikelen