Je huis versieren: zo wordt een feestje geen fiasco

Leef, alsof het je laatste dag is. De bekende woorden van zanger André Hazes bevatten een wijze les voor iedereen die geneigd is om leuke dingen uit te stellen. Eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Welnu: doe dat gerust! Nodig eens wat vaker gasten uit om met elkaar een fijne tijd te hebben. En besteed wat extra aandacht aan de reguliere feestdagen, zoals verjaardagen en jubilea. In dit artikel besteden we aandacht aan leuke en slimme manieren om je huis te versieren.

Blijf origineel

Elk feestje dezelfde slingers ophangen? Dan wordt het al snel een verplicht nummer en slaat de saaiheid toe. Niets voor jou natuurlijk. Want jij bedenkt voor elk feest weer iets heel creatiefs. Veel denkwerk is overigens al voor je gedaan, want voor allerlei vaak voorkomende feesten bestaan hele collecties versieringen. Voor iemand die 40 wordt heb je speciale 40 jaar versiering en ook voor een babyshower of een huwelijksjubileum kun je bijpassende versieringen kopen. Door voor elk feest iets anders te kiezen, houd je het afwisselend en blijf je steeds origineel uit de hoek komen.

Alles in hetzelfde thema

Is het feestje niet gekoppeld aan een specifieke gebeurtenis of aan een jubileum, dan kun je nog steeds iets heel bijzonders creëren. Je kunt namelijk in het Feestwarenhuis ook allerlei versieringen in bepaalde thema’s kopen. Dit biedt ongekende mogelijkheden. Je zou bijvoorbeeld een diner kunnen organiseren in de stijl van een bepaald land. Je serveert dan die dag uitsluitend gerechten die uit dat specifieke land afkomstig zijn. Hoe leuk is het dan, als je dat landenthema ook in de versiering terug ziet komen? Prikkertjes met vlaggetjes van dat land en ballonnen in de kleur van de betreffende vlag, om maar eens wat te noemen. Leef je lekker uit, het zal zeker gewaardeerd worden.

Feestelijke verlichting

Kaarsen geven sfeer in huis, maar op een feestje moet je wel altijd goed opletten dat je ze veilig kunt laten branden. Vooral wanneer er kinderen aanwezig zijn, is het belangrijk om goed af te wegen of de kaarsen veilig staan. Het kan echter ook anders: ledverlichting in de vorm van feestelijke slingers. Hierin heb je heel veel keus en het staat zeer origineel. Met deze verlichting in huis zul je jouw gasten zeker verbazen, terwijl jij je over veiligheid geen zorgen hoeft te maken.

Aanbevolen artikelen